18 gânduri despre „La chioşcul de noapte. Răzleţe

 1. Dar pe dinăuntru poţi purta orice culoare, mai cu seamă pe cea aurie, a luminii, Flavius, oricând; cea pe care o simţi într-o anume zi, într-o alta, învăţând să te fereşti de cele rău prevestitoare.
  Culoarea roz este a celor care de multe ori îşi păcălesc uitătura cu privirea, iar cele strălucitoare sunt ale fericiţilor…şi fiecare nuanţă din noi are un gust şi un miros.

  Apreciază

 2. Si, totusi, dezamagirile nu au loc in circuit inchis… pacat. Dar ar fi minunat ca lumea sa-si poata „alina” dezamagirile numai cu citate, cugetari, legende, jurnale, poezii …. sau, de ce nu?

  Apreciază

 3. Ca intotdeauna Flavius…. impresionata………. Si, tre sa-ti multumesc, atat pt articol, cat si pt faptul ca m-ai „intarit” in ideea de a scrie articolul desptr literatura motivationala (eu incerc sa nu abordez pe blog subiecte politice). Respect, si inspiratie in continuare!

  Apreciază

 4. Da, gânduri și interpretări ale atâtor evenimente pe care uneori fie nu le-nțelegem, fie nu dorim a le recunoaște. S-a ajuns ca , acum până și albul să doară și excelentă observația: ,,oamenii nerăpuși de nămeți mor de țurțuri”. Idei înmănunchiate într-o frumoasă relatare a zilei de azi la români”. Nimic nu ne iese, nimic nu ni se leagă-n prag; poate doar ura, prostia , nepriceperea. Felicitări, Flavius!

  Apreciază

Gîndul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.