Zgomot de fond. Balet

Zi primăvăratică, frumoasă, de noiembrie, cu frunze galbene, roşii, sfărîmiţîndu-se sub paşi. Lumini, umbre, culori, aer respirabil. Şi parcă ai vrea să calci atîtea altele cu tocul bocancului. Şi totuşi, în ultima clipă îţi fereşti pasul, îţi rişti echilibrul şi chiar cu teama unei entorse sau fracturi nu o faci. Mergi mai departe ca pe poante, departe de zgomotul de fond incontrolabil. Un balet obositor, încă, pentru tine. Te gîndeşti, de fapt ştii, – naivă consolare – că baletul altora e şi mai greu sau s-a încheiat de mult într-o zi iernatică de noiembrie … Un gînd de o zi, departe de zgomotul de fond insuportabil de ceva… zile.

Servus, Blogolume!
Toate cele bune!

Reclame

14 gânduri despre „Zgomot de fond. Balet

  1. „Te gîndeşti, de fapt ştii, – naivă consolare – că baletul altora e şi mai greu sau s-a încheiat de mult într-o zi iernatică de noiembrie …” ………Tudor Gheorghe!!! In afara de faptul ca aceasta bucurie mi-a facut seara mai buna, ramane doar: EXCEPTIONAL!

    Apreciază

  2. Multumesc Flavius;ptr.acesta melodie,mi-ai adus aminte ca exist si ca nu mi-au murit de tot sentimentele.TUDOR GHEORGHE imi aduce mereu aminte ca sufleteste fac parte dintr-o ROMANIE asa cum e ea,a fost si va ramine a mea.

    Apreciază

Gîndul tău

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.